© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tinkamiausia mėsa tailandietiškam šašlykui - sprandinė arba kumpis. Mėsą supjaustykite maždaug 5 mm pločio ir tokio pat storio juostelėmis.

Grūstuvėlėje sutrinkite česnaką, baltuosius pipirus ir kalendros lapelius. Sumaišykite juos su cukrumi ir visų rūšių padažais - žuvies, sojos, austrių. Mėsą užpilkite šiuo marinatu, gerai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 3 valandoms arba nakčiai.

Bambukinius iešmelius pamerkite, kad kepant jie nesudegtų.

Išsimarinavusią mėsą verkite ant iešmelių kaip armonikėles. Kepkite grilyje arba orkaitėje grilio režimu, nuolat palaistant kokoso pienu.

Prie šių šašlykų pateikiamas aštrus padažas. Jam džiovintus čili pipirus sutrinkite grūstuvėlėje. Sumaišykite su palmių cukrumi, žuvies padažu, laimo sultimis ir susmulkintais kalendros lapeliais. Gerai išmaišykite. Suberkite smulkintus svogūnus.

Šašlykus patiekite su šiuo padažu ir virtais krakmolingais ryžiais.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai