Moliūgų virtinukai su parmezanu

 (3)
Moliūgų virtinukai su parmezanu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptas bulves ir moliūgą sutarkuokite.

Suberkite miltus, druską, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Suformuokite piršto storio volelius ir supjaustykite vieno centimetro gabaliukais.

Gabaliukus suplokite šakute ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį.

Virkite apie 10 minučių.

Išgriebtus nuvarvinkite ir dėkite kepti į karštą sviestą.

Apkepkite porą minučių ir sudėkite į lėkštes. Apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Bulvės
1 stiklinė Moliūgai
2 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
3 šaukštas Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :