© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nupjauti moliūgo viršūnėlę ir išimti minkštimą.

Svogūnus ir moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais, patroškinti, kol suminkštės. Daržoves sutrinti plakikliu, pridėti kapoto česnako, supilti grietinėlę ir užvirti. Pagardinti aliejumi, druska, pipirais ir tarkuotu sūriu.

Sriubą pateikti karštą moliūgo puodynėlėje, puošti džiūvėsėliais ir petražolėmis.

Šventiniam stalui: Helovynas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai