„Šefo virtuvė": restoranas „Stebuklai"
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia nulupkite moliūgą ir supjaustykite gabaliukais.

Įkaitinkite keptuvę ir aliejuje apkepinkite moliūgo gabaliukus tiek, kas jie dar būtų traškūs. Pagardinkite druska ir pipirais, įpilkite truputį vandens ir dar patroškinkite.

Kol moliūgas troškinasi, pasigaminkite padažą. Kelis šaukštus garstyčių sumaišykite su šaukštu medaus, šaukštu baltojo vyno acto ir žiupsnelio druskos.

Iškepusį moliūgą apliekite padažu ir gerai išmaišykite. Palaikykite, kad įsigertų.

Per tą laiką nulupkite svogūną ir supjaustykite šiaudeliais.

Beliko viską gražiai patiekti. Lėkštėje išdėliokite moliūgą, apliekite jį padažu.

Ant moliūgų užbarstykite varškės, uždėkite svogūnų, apdėliokite gervuoges. Paskutinis akcentas - kepinti kedro riešutai. Riešutus galite rinktis ir kitus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska.

Skanaus!

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai