© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Moliūgą supjaustau stambokomis juostelėmis (jis paskui susitraukia), pripjaustau svarainio ir užpilu kai kada medumi, kai kada cukrumi. Palaikau parą.

Nupilu skystį, jį užverdu ir sukratau nuvarvintus svarainius su cukinijom ( jų iškart mažėja, nes skanu valgyti ir nedžiovintas: jos nuo svarainio įgauna pikantišką skonį ), užverdu, pakaitinu truputį ir palieku nenudengusi dangčio lėtai vėsti Zepter puode.

Po kelių val. sukratau į kiaurasamtį, kad gerai nuvarvėtų, o tada Zepter keptuvę iškloju folija, išdėlioju sluoksnį saldumynų ir neperkaitindama tai įjungiu, tai išjungiu šilumą.
- 0,5 kg

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Džiovinimas
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai