Moliūgų ir bulvių vyniotinis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, pipirus, druską, mairūnus ir maišydami pakepinkite kelias minutes.

Moliūgą stambiai sutarkuokite, bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę su svogūnais, dar pakepinkite apie 10 minučių. Paskui uždenkite ir dar 10 minučių patroškinkite. Palikite atvėsti ir sudėkite sutrupintą sūrį.

Vieną filo tešlos lakštą klokite ant lentos, kitus uždenkite drėgna servetėle, kad nedžiūtų. Išklotą lakštą aptepkite tirpintu sviestu ir pabarstykite džiūvėsiais. Ant jo dėkite kitą lakštą ir vėl ištepkite. Taip sudėti visus keturis lakštus.

Ant viršaus iškrėskite paruoštas daržoves, gražiai išlyginkite ir suvyniokite į volelį.

Vyniotinį perkelkite ant riebalais pateptos skardos siūle į apačią. Ištepkite sviestu ir kepkite 180 C temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 šaukštas Aliejus
1 1/2 vnt. Svogūnai
1/2 šaukštelis Druska
1/3 šaukštelis Pipirai
1/2 šaukštas Mairūnai
2 vnt. Bulvės
100 g Fetos sūris
2 šaukštas Sviestas
1/2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
2 stiklinė Moliūgai sutarkuoti
4 vnt. Šaldyta filo tešla (lakštais)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :