Moliūgų desertas

 (1)


Pagaminti šį nuostabų desertą – tikras juokų darbas. Lengva ir gardu – daugiau nebenorėsite grįžti prie pyragų.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
150min
Įvertinimas:
1.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suberkite želatiną į vandenį, minutę palaukite. Užvirinkite maišydami, kol želatina ištirps. Sumaišykite želatinos mišinį, moliūgą, rudąjį cukrų, prieskonius ir druską.

Suplakite vieną stiklinę grietinėlės su puse šaukštelio vanilės, tuomet įmaišykite į moliūgų mišinį.

Suplakite likusią grietinėlę su likusiu šaukštu vanilės.

Dėkite į kiekvieną stiklinę apie ketvirtadalį moliūgų mišinio, tuomet pabarstykite sausainiais ir įdėkite porą šaukštų plaktos grietinėlės. Kartokite sluoksnius dar sykį, užbaigdami grietinėle. Atvėsinkite bent dvi valandas.

Desertas gali būti pagamintas prieš dieną ir atšaldytas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2,25 šaukštelis Bekvapė želatina
0,25 stiklinė Šaltas vanduo
1,5 stiklinė Moliūgai
0,5 stiklinė Rudasis šviesus cukrus (smulkus)
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Muskato riešutas
0,25 šaukštelis Maltas imbieras
0,125 šaukštelis Druska
2,25 stiklinė Grietinėlė (atšaldytos)
1,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
20 vnt. Imbieriniai sausainiai (sutrupinti)
Porcijos: 8
Sudėtingumas :