© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirame inde sumaišykite pieną, moliūgą, kiaušinį, aliejų ir actą. Sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius, kepimo sodą, pipirus, cinamoną, imbierą ir druską, įberkite į moliūgo mišinį, sumaišykite.

Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Patiekite karštus.

Šventiniam stalui: Helovynas , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai