MOČIUTĖS virtinukai su varške

Šių virtinukų galite pasidaryti daugiau ir užsišaldyti.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sutriname su aliejumi, kol jie tampa skaidrūs, supilame stiklinę vandens, išminkome. Tešla turi atrodyti kaip nuotraukoje ir nelipti prie pirštų.

MOČIUTĖS virtinukai su varške
© cocinarendez-vous.blogspot.com

Varškė sutrinama su žalumynais.

MOČIUTĖS virtinukai su varške
© cocinarendez-vous.blogspot.com

Daromi virtinukai.

MOČIUTĖS virtinukai su varške
© cocinarendez-vous.blogspot.com

Gavosi labai labai kaimiški virtinukai.

MOČIUTĖS virtinukai su varške
© cocinarendez-vous.blogspot.com


cocinarendez-vous.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
600 g Miltai
3-4 šaukštas Aliejus
200 ml Vanduo
Įdarui:
500 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Petražolės
žiupsnelis Krapai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
Padažui:
1 vnt. Svogūnai
gabaliukas Lašinukai
2-4 šaukštas Grietinė
Sudėtingumas :