Pagaminamas per: 780min
Įvertinimas:
4.3000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į dubenį supilti miltus, raugą, vandenį su ištirpinta druska ir cukrumi, aliejų. Išminkyti tešlą, suformuoti rutulį, toliau minkant.

Kepimo formą gausiai suvilgyti aliejumi, dėti tešlos rutulį ir su aliejuotom rankom išploti paliekant pirštų įspaudus, pašlakstyti aliejumi. Uždengti maistine plėvele ir kildinti 12 val., galima per naktį.

Prieš kepant galima visą paviršių pabarstyti rupia druska ir rozmarinu. Kepti apie valandą 180 laipsnių temperatūroje. Valgyti galima dar šiltą, su sviestuku. Skanaus.

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai