Rabarbarų pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite rabarbarus. Ištirpinkite puode sviestą ir suberkite rabarbarus, rudąjį cukrų bei cinamoną.

Kaitinkite rabarbarus ant silpnos ugnies 5 minutes.

Supilkite maišinį į pateptą 20 cm skersmens pyrago formą.

Išplakite kiaušinį su cukrumi. Supilkite grietinę ir miltų bei kepimo miltelių mišinį.

Užpilkite tešlą ant rabarbarų. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Kiek praaušusį pyragą apverskite ant padėklo.

Patiekite su minkštais vaniliniais ledais arba vaniliniu padažu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai