© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
2.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Prieš gamindami tešlą sviestą valandai įdėkite į šaldymo kamerą.

Į didelį dubenį suberkite miltus, vanilinį cukrų ir cukraus pudrą, gerai išmaišykite. Tada burokine trintuve greitai sutarkuokite atšaldytą sviestą, kad neatšiltų. Sudėkite grietinę ir greitai suminkykite tešlą.

Tešlą suvyniokite į maišelį ir padėkite valandai į šaldymo kamerą.

Prieš kepant tešlą iškočiokite į 0,5 cm storio lakštą ir formelėmis arba maža stikline išpjaukite mažus paplotėlius.

Aptepkite juos tryniu ir gausiai užbarstykite cukrumi bei kapotais riešutais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels, maždaug 15 min.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai