© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Burokėlius išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Išmirkytus grybus užpilkite acto ir vandens mišiniu, gerai išmaišykite ir palaikykite apie 30 min. Į dubenį suberkite burokėlius, konservuotus žirnelius, grikius, griežinėliais supjaustytus porus ir pamarinuotus grybus.

Mišrainę paskaninkite cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Puoškite gražesnėmis grybų kepurėlėmis, porais ir krapų šakelėmis.

Tinka: Vegetarams
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai