© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pasigaminkite tešlą. Grietinę sumaišykite su druska, kiaušinio tryniu ir aliejumi. Tada sudėkite miltus ir užminkykite elastingą tešlą. Iš tešlos suformuokite rutulį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir 30-40 minučių palikite kambario temperatūroje.

Per tą laiką pasigaminkite įdarą: raudonąją papriką supjaustykite šiaudeliais, o karštai rūkytą kumpį – labai plonomis juostelėmis. Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorų padažą sumaišykite su alyvuogių aliejumi, pagardinkite džiovintu raudonėliu, baziliku bei juodaisiais pipirais.

Tešlą padalinkite į dešimt dalių. Kiekvieną ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite į apskritimą. Šakute kiekvieną apskritimą pabadykite.

Kulinariniu šepetėliu kiekvieną mini picos pagrindą ištepkite pomidorų padažu, krašteliuose palikite maždaug 1-1,5 centimetro padažu nepadengtą plotą.

Ant kiekvienos mini picos dėkite kumpio ir paprikos, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Pašaukite mini picas ir kepkite apie 10 minučių. Tiek karštos, tiek šaltos mini picos gardžiausios su šviežių daržovių salotomis.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai