© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinį, plėšytą sūrį, pjaustytą kumpelį išmaišyti, pagardinti druska, pipirais. Į mažą keptuvėlę (14 cm skersmens) įpilti šlakelį aliejaus. Supilti pusę kiaušinio su priedais plakinio – iš nurodyto kiekio produktų išeis dvi mini frittata.

Kepti ant vidutinės ugnies. Iš pradžių su mentele apeiti apie kiaušinio mišinį, taip pastumiant jį nuo kraštų. Taip padaryti kelis kartus.

Kai frittata jau bus pakilusi ir beveik iškepusi, mentele ją apversti. Ant viršaus užbarstyti šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio, dar šiek tiek pakepti. Skanaus!

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai