Migdoliniai šokoladiniai triufeliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sulaužykite šokoladą, užpilkite grietinėle, įdėkite sviestą ir maišant šildykite iki vienalytės masės.

Supilkite amareto likerį, suberkite migdolų miltus ir išmaišykite.

Masę supilkite į dubenį ir nakčiai palikite šaldytuve.

Sustingusią masę kabinkite šaukšteliu ir rutuliuką apvoliokite kakavos milteliuose.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai