© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Pieną šiek tiek pašildykite ir išleiskite jame mieles. Išlydykite sviestą.

Sumaišykite cukrų, kefyrą, kiaušinius, įberkite druskos. Supilkite pieną su mielėmis ir ištirpintą margariną.

Į gautą mišinį pamažu berkite persijotus miltus. Užminkykite tešlą. Ji turi gautis glotni, elastinga (ne kieta!!!) ir nelipti prie rankų.

Ištepkite aliejumi puodą ir į jį sudėkite tešlą. Laikykite tešlą 1 – 1,5 val., kol gerai pakils. Tešlos tūris turi padidėti tris kartus. Suformuokite pyragą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 min.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai