Mielinės spurgos

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles sumaišykite su 3 šaukštais pieno bei 3 šaukštais miltų ir palikite, kad pakiltų.

Varškės sūrį sutarkuokite. Kiaušinius suplakite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišykite grietinę, sudėkite dalį su sviestu suminkytų miltų, tarkuotą sūrį, pakilusias mieles, suberkite likusius miltus. Suminkykite tešlą, suformuokite rutuliukus ir dėkite juos į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol gražiai pagels.

Iškepusias spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Spurgoms:
2 stiklinė Miltai
400 g Varškės sūris
120 g Sviestas
30 g Mielės
2 šaukštas Grietinė
4 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Pienas
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 žiupsnelis Druska
Kepimui:
Aliejus
Pabarstymui:
pagal skonį Cukraus pudra
Porcijos: 10
Sudėtingumas :