Mielinės obuolių spurgos

 (6)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.1111 27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles išmaišykite šlakelyje šilto pieno ir sumaišykite su šaukštu miltų bei cukrumi. Leiskite pakilti. Tada sumaišykite su likusiu pienu, druska, išplaktais kiaušiniais.

Suberkite miltus, supilkite ištirpintą sviestą ir sudėkite burokine trintuve sutarkuotus obuolius. Uždenkite ir palaikykite šiltai, kad tešla pakiltų.

Tada tešlą šaukšteliu dėkite į įkaitusius riebalus ir apvirkite iš abiejų pusių. Iškepusias spurgas pabarstykite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Miltai
250 ml Pienas
150 g Obuoliai
12 g Mielės
2 šaukštas Cukrus
15 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
400 ml Aliejus virimui
1 šaukštas Cukraus pudra apibarstymui
Porcijos: 8
Sudėtingumas :