© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išlydykite sviestą 3–5 l puode. Troškinkite jame svogūnus, kol gražiai apkeps. Tada sudėkite pipirus ir pakepkite dar 2–3 min. Vėliau supilkite vyną ir, kai jis įkais, sudėkite midijas. Uždenkite puodą ir troškinkite garuose apie 5–7 min., kol midijos pilnai atsidarys.

Kiaurasamčiu jas išimkite ir sudėkite į atskirą indą, palikdami padažą puode. Neatsidariusias midijas išmeskite.

Tada supilkite grietinėlę į padažą ir užvirkite. Išjungę ugnį, padažą sumaišykite su petražolėmis ir žaliaisiais pipirais. Patiekite iškart.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai