© cocinarendez-vous.blogspot.com
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Midijas gerai išplaukite, nuvalykite.

Svogūną, česnakus, čili pipirą smulkiai sukapokite ir apkepkite, kol suminkštės. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol šio pusė nugaruos (aš kaitinau apie 10 minučių).

Supilkite pomidorus iš skardinės, petražoles, krapus. Troškinkite dar 5-7 minutes. Sudėkite perpjautus pusiau pomidoriukus, sukapotą fetą. Išmaišykite. Sudėkite midijas. Troškinkite, pakratydami troškintuvą 5 minutes, kol midijos atsidarys.

Dieviškas skonis. Pripažinta visų ragavusių.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Belgijos virtuvė
cocinarendez-vous.blogspot.com
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai