Mėtos
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Mėtas užplikykite verdančiu vandeniu, suberkite cukrų (šiek tiek jo palikite mielėms ištrinti), citrinų rūgštį, uždenkite ir palaikykite 8–10 val. Tada perkoškite, sudėkite su cukrumi ištrintas mieles ir palikite rūgti.

Įrūgusią girą paskaninkite tarkuota apelsino žievele, supilstykite į butelius ir 2–3 dienas laikykite šaltai užkimštuose buteliuose.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai