© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kopūstus nuplaukite ir nudžiovinkite. Atskirkite nuo gūžės 8 lapus, apipjaustykite storesnes vietas. 3 min virkite kopūsto lapus pasūdytame vandenyje, įmeskite į kiaurasamtį, perskalaukite šaltu vandeniu ir gerai nusunkite.

25 cm skersmens kepimo formą ištepkite riebalais ir išklokite apvirtais kopūsto lapais taip, kad jie išsikištų per kraštus (lapai turi dengti visą formos paviršių). Likusį kopūstą supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Įberkite druskos, pipirų, įberkite kmynų. Supilkite sultinį ir 8 min. troškinkite kopūstus uždengę dangčiu.

Maltą mėsą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos ir pipirų. Pusę mėsos masės sukrėskite į kepimo formą. Bulves nulupkite, supjaustykite skrituliukais ir išdėliokite ant mėsos sluoksnio. Ant viršaus sukrėskite troškintus kopūstus ir uždenkite likusia mėsos mase. Išsikišusius kopūstų lapus užlenkite į vidų.

Kepkite pyragą 30–35 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apatinėje lentynoje.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai