Mėsainis su vištiena ir česnakiniu padažu

 (3)
Už puikų receptą dėkojame skaitytojui Singarui.
Mėsainis su vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė pabarstykite pipirais ir vištienos prieskoniais.

Kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 minučių, kol iš abiejų pusių gerai iškeps. Prieš baigiant kepti pabarstykite druska.

Bandeles perpjaukite pusiau ir penkioms minutėms dėkite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kol bandelės skrunda, o mėsa kepa, paruoškite padažą: elektriniu smulkintuvu susmulkinkite agurkus, česnaką ir majonezą.

Paruoštą padažą gausiai tepkite ant abiejų bandelės pusių.

Imkite bandelės pagrindą ir sluoksniais dėkite mėsainio ingredientus: salotų lapas, kepta vištienos filė, sūris, svogūnų griežinėliai ir pomidorai.

Uždėkite bandelės viršų ir dėkite mėsainį penkioms minutėms į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad išsilydytų sūris.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Bandelės
100 g Vištienos filė
50 g Sūris
pagal skonį Salotos
pagal skonį Svogūnai
0,5 vnt. Pomidorai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Vištienos prieskoniai
Padažui
1 šaukštas Majonezas
1 vnt. Agurkai
1 skiltelė Česnakai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :