© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite svogūnus bei česnakus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu, čiobreliais, rozmarinais ir malta mėsa. Suformuokite ovalius kotletus ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10–12 minučių.

Supjaustykite grybus ir pakepkite svieste. Užberkite druskos.

Sudėkite į vandenį laurų lapus, pipirus, druską. Virkite apie 10 minučių. Kol sultinys verda, nupjaukite bulvių galiukus ir iš dalies nuskuskite. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užpilkite sultinio, kad bulvės būtų pusiau apsemtos. Kepkite 20 minučių iki 180° įkaitintoje orkaitėje.

Apverskite bulves ir kepkite dar 20 minučių arba kol bulvės suminkštės. Nupilkite nuo bulvių skystį ir apskrudinkite svieste. Jei norite – užberkite druskos. Apskrudinkite bandeles, uždėkite iškeptą mėsos kotletą ir patiekite su bulvėmis, saldžiu aitriųjų paprikų padažu bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai