© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Daržoves susmulkinam ir apkepinam aliejuje. Atskirai pakepinam faršą, pagardinam česnaku, druska ir pipirais. Sumaišom su daržovėmis, suberiame džiūvėsėlius.

Orkaitę įkaitinam iki 180 laipsnių. Nupjaunam pomidorų viršūnes ir išskobiam vidų.

Į pomidorus prikemšam mėsos-daržovių mišinio, dedam juos ant aliejumi išteptos skardos, uždedam kepurėlę, apšlakstom šlakeliu aliejaus ir kepam 15 min. Patiekiame karštus su ryžiais ar skrudintos duonos riekele.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai