Menkės kukuliai su daržovėmis ir kokoso pienu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiūvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti į garų puodą- 5-7 min.

Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkintą svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti kalafiorus ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.

Dėkojame skaitytojai Alminai už receptą!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Menkės filė
5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušinis
3 šaukštelis Kaparėliai
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
10 vnt. Žaliosios alyvuogės
400 g Žiediniai kopūstai
200 g Šparaginės pupelės
200 ml Kokosų pienas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :