© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedidelėmis juostelėmis.

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kiekvieną grybą supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius suplakti, pabarstyti druska.

Krakmolą suberti į lėkštę. Žuvies gabalėlius apvolioti iš pradžių kiaušinyje, paskui krakmole.

Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepti žuvį po pusantros minutės iš abiejų pusių, kol pagelsvės. Kitoje keptuvėje šešias minutes pakepti grybus.

Sudėti žuvį į grybų keptuvę, pabarstyti druska, pipirais ir dar pakepti viską kartu dvi minutes.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai