© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Krevetes pamarinuojame aliejuje ir citrinos sultyse. Beriame pipirų, druskos, citrininių žuvies prieskonių ir įspaudžiame keletą skiltelių česnako. Palaikome apie 2 valandas.

Žuvį pabarstome žuvies prieskoniais. Paliekame 2-3 valandom.

Avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais. Sūrį sutarkuojame. Į skardą dedame viena eile žuvį, ją apklojame baziliko lapeliais, dedame sluoksnį krevečių. Pabarstome avokado ir viską dengiame sūriu. Kepame 180C temperatūroje 35 min.

Menkės apkepas su baziliku ir krevetėmis
© Asmeninio archyvo nuotr.


Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai