© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Menkės filė supjaustykite 4 cm pločio gabaliukais ir pašlakstykite citrinų sultimis. Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą sviesto ir jame apkepinkite pusžiedžiais supjaustytą porą bei smulkintą ananasą.

Pabarstykite miltais, kariu ir dar truputį pakepinkite. Tada
supilkite karštą sultinį, palaukite, kol pradės tirštėti, ir supilkite grietinėlę. Pamaišydami kaitinkite iki užvirimo.

Keptuvę nukelkite nuo ugnies, bet laikykite šiltai. Žuvies gabaliukus pasūdykite, pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir iš abiejų pusių apkepkite likusiuose dviejuose šaukštuose sviesto, kol gražiai paruduos.

Žuvį sudėkite į padažą ir palikite viską truputį pastovėti. Patiekite apibarstę krapais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai