© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nulupkite meliono žievę, supjaustykite minkštimą gabalėliais ir mikseriu sutrinkite iki kreminės masės.

Supilkite pieną, suberkite druską. Jei turite tik tiršto, kieto medaus, stiklainį su juo panardinkite į karštą vandenį ir palaukite, kol suskystės.

Pirmiausiai į meliono masę įmaišykite 2 šaukštus medaus. Paragaukite. Jei manote, kad trūksta saldumo, įdėkite dar medaus. Nepamirškite, kad medus turi tik suteikti saldumo, o ne užgožti meliono skonį.

Supilkite į indelį ir užšaldykite.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai