Tortilijos
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus, 15 minučių maišydami pakepkite faršą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, nukelkite nuo viryklės, išimkite į lėkštę.

Nulupkite avokadą, apšlakstykite minkštimą citrinos sultimis ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Iš paprikos išimkite sėkleles, supjaustykite šiaudeliais. Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Nusunkite konservuotus kukurūzus.

Nulupkite svogūną, supjaustykite žiedais. Į keptuvę, kurioje kepėte faršą, supilkite likusį aliejų ir 7 min. pakepkite svogūnus, kol pagels.

Dubenyje sumaišykite faršą, apkeptus svogūno žiedus, avokadą, kukurūzus ir petražoles, pasūdykite, įberkite pipirų.

Jogurtą sumaišykite su citrinos žievele. Uždėkite ant stalo dvi tortilijas, aptepkite jogurtu, ant jų uždėkite įdaro ir paprikos gabalėlius, suvyniokite ir valandai padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami į stalą supjaustykite riekelėmis.

Tinka: Iškylai, Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai