Meksikietiska vištiena

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.

Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.

Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.

Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).

Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.

Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištienos krūtinėlių filė
3 šaukštas Pomidorų padažas
1,5 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
0,5 šaukštelis Cukrus
30 ml Laimo vaisių sultys
1 šaukštelis Alyvuogių aliejus
300 g Konservuotos saldžiosios paprikos
2 vnt. Pomidorai
1 vnt. Svogūnai
sauja Petražolės
sauja Kalendros
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :