© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.

Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.

Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.

Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).

Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.

Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Meksikos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai