© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.

Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.

Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.

Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai