Meksikietiška kava

© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodelį dedame cukrų (jeigu cukraus nevartojate, galima apsieiti ir be jo), beriame cinamoną, supilame tekilą. Pasigaminame kavos.

Paruošta? Tada atsargiai, perkošusios, pilame kavą į puodelį su pagardais. Papuošiame plaktos grietinėlės kepurėle. Tačiau tai dar ne viskas. Paimkite šviežią apelsiną ir specialiu įrankiu atsargiai atpjaukite 2-3 žievelės gabalėlius.

Neverta nerimauti, jeigu specialus įrankio žievelei lupti neturite – puikiai tiks ir peilis. Jeigu žievelė bus pakankamai stora, iš jos galima išpjauti norimą figūrėlę, pavyzdžiui, širdelę. Tai ir bus baigiamasis šios kavos akcentas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 ml Kava
1 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Cinamonas
40 ml Tekila
1 šaukštas Grietinėlė (plakta)
Porcijos: 1
Sudėtingumas :