© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Bulves sutarkuoti ir šiek tiek nusunkti. Įpilti šaukštą druskos, po truputį prieskonių, suberti pašildytus spirgučius ir susmulkintą svogūną. Išmaišyti ir sukrėsti į skrupulingai paruoštas žarnas.

Adata subadytus kepti apie 1 val. taukais išteptoje skardoje.

Skaniausi - kepti malkomis iškūrentoje kaimo krosnyje.

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai