Mėgstamiausias vaikystės patiekalas - vėdarai

 (30)
Autorius: Inga
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves sutarkuoti ir šiek tiek nusunkti. Įpilti šaukštą druskos, po truputį prieskonių, suberti pašildytus spirgučius ir susmulkintą svogūną. Išmaišyti ir sukrėsti į skrupulingai paruoštas žarnas.

Adata subadytus kepti apie 1 val. taukais išteptoje skardoje.

Skaniausi - kepti malkomis iškūrentoje kaimo krosnyje.

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Bulvės
1 vnt. Svogūnai
Žarnos
150 g Kiaulienos šoninė spirgučiams
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Mairūnai
Sudėtingumas :