© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vandenį, cukrų, medų ir aliejų kaitinkite, kol ištirps cukrus. Paskui palikite pravėsti.

Suberkite į sirupą sodą, kakavą, riešutus, razinas ir prieskonius. Įberkite tiek miltų, kad būtų grietinės konsistencijos tešla. Išmaišykite.

Supilkite tešlą į aliejumi pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Tešla turi užpildyti du trečdalius kepimo formos.

Kepkite 40 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Pravėsusį meduolį apibarstykite cukraus pudra.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai