Meduje marinuota vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų šlauneles ištrinkite druska, tarkuotu muskatu ir išspaustu česnaku.

Palikite pastovėti kelioms minutėms

Medų šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Medumi gausiai aptepkite šlauneles.

Sudėkite į dubenį, apdenkite maistine plėvele ir palikite parai pasimarinuoti šaldytuve.

Šlauneles sudėkite ant grotelių, po grotelėmis pakiškite kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintje orkaitėje apie 15-50 minučių (per kepimo vidurį ištraukite skardą, pakeiskite popierių su nuvarvėjusiu medumi).

Gražiai paskrudusias šlauneles patiekite su morkų ir obuolių mišraine.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai