Medaus keksas, kuriam sunku atsispirti

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Medų ištrinkite su sviestu.

Įmuškite po vieną kiaušinį ir išsukite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į medaus masę.

Įmaišykite prieskonius, išmirkytas razinas ir tirpią kavą.

Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Palaukite kol atvės ir tik tada išimkite iš formos.

Apliekite išlydyta karamele ir baltu glaistu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Miltai
150 g Sviestas
150 g Medus
4 vnt. Kiaušiniai
50 g Razinos
1 šaukštelis Tirpi kava
0,5 šaukštelis Cinamonas
1,5 šaukštelis Kepimo milteliai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :