Maskarponės tortas per 30 min.

 (4)
Šis tortas turi net kelis privalumus. Pirmiausia - jo nereikia kepti. Jis beprotiškai skanus. Jį pagaminsite per 30 min.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.8571 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pirmiausia paruoškite pagrindą. Sausainius sutrupinkite į trupinius, geriausia tao padaryti smulkintuvu Riešutus pakepinkite, sumalkite ir sumaišykite su trupiniais. Sviestą ištirpinkite ir supikite į trupinius, gerai išmaišykite. Masė pradės lipti. Ja išklokite išardomos kepimo formos dugną ir gerai išplokite, kad būtų lygus padas.

Želatiną pamerkite, kad išbrinktų. Pakaitinkite, kad išsileistų.

Maskarponę gerai išsukite su Rududu kremu, kol nebeliks gumuliukų. Tirpią kavą sumaišykite su vandeniu ir supilkite į maskarponės masę. Sudėkite jogurtą ir vėl gerai išsukite.

Atskirai iki standžių putų išplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Grietinėlę sukrėskite į maskarponės masę ir išmaišykite. Po truputį nuolat maišydami supilkite želatiną. Kremas paruoštas. Jį sukrėskite ant pagrindo ir išlyginkite. Padėkite valandai šaltai. Papuoškite.

Torto sudedamąsias dalis galite keisti pagal savo pageidavimą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
2,5 pakelis Sausainiai
100 g Riešutai
200 g Sviestas
Kremui:
500 g Maskarponės sūris
450 g Graikiškas natūralus jogurtas
500 g Grietinėlė
100 g Cukraus pudra
1 indelis Rududu
3 šaukštas Tirpi kava
3 šaukštas Vanduo
4 šaukštas Želatina
Sudėtingumas :