Morkų ir maskarponės pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
2.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir padidės.

Suberkite cinamoną, kepimo miltelius, smulkiai tarkuotą apelsino žievelę, įdėkite džemą ir vėl gerai išsukite.

Maišant suberkite miltus, įmaišykite maskarponės sūrį.

Sudėkite morkas ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai