Maskarponės ir baltojo šokolado pyragas

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.4615 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.

Želatiną pamerkite.

Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Supilkite ištirpintą šokoladą ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite.

Išbrinkintą želatiną ištirpinkite ir atvėsinkite.

Į sūrio masę po truputį supilkite želatiną, nuolat maišydami. Įdarą sukrėskite ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms prieš patiekdami.

Patiekite su šviežiomis arba šaldytomis uogomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Trapios tešlos sausainiai
150 g Sviestas
200 g Baltasis šokoladas
500 g Maskarponės sūris
500 g Grietinėlė
100 g Cukraus pudra
3 šaukštas Želatina
Sudėtingumas :