© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.4615 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sudėkite sausainius į plastikinį maišelį ir sutrinkite, kad liktų džiūvėsėliai. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu ir gerai įspauskite į pyrago formos dugną ir kraštus. Padėkite į šaldytuvą.

Želatiną pamerkite.

Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą, atidėkite. Suplakite kreminį sūrį iki vienalytės masės. Išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Supilkite ištirpintą šokoladą ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišykite.

Išbrinkintą želatiną ištirpinkite ir atvėsinkite.

Į sūrio masę po truputį supilkite želatiną, nuolat maišydami. Įdarą sukrėskite ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms prieš patiekdami.

Patiekite su šviežiomis arba šaldytomis uogomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai