© Martyno Levickio nuotr.
Pagaminamas per: 5min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiomis juostelėmis supjaustykite kopūstą ir išklokite jomis lėkštę. Sudėkite rukolos salotas, užbarstykite susmulkintas petražoles, pašlakstykite citrinos sultimis.

Supjaustykite perpus vyšninius pomidorus ir išdėliokite lėkštėje pagal nuotaiką.

Užbarstykite grūstomis kanapių sėklomis ir sėmenimis, pagardinkite druska.

Jei norisi, keletas šlakelių alyvuogių aliejaus nepakenks.

Su salotomis dera skrudinta juoda duona su sėklomis.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai