© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Citriną supjaustome ir užpilame druska, kad neliktų kartumo (palaikome taip apie 15 min).

Keptuvėje aukštais kraštais įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepiname vištieną iš visų pusių, tuomet dedame stambiai pjaustytus svogūnus, gabalėliais smulkintą citriną ir prieskonius.

Kai svogūnai karamelizuojasi į keptuvę pilame vandens (vištiena turi būti iki pusės apsemta). Troškiname pusvalandį ant nedidelės ugnies. Nuo alyvuogių nupilame skystį ir beriame jas į troškinį, troškiname dar 15 min.

Ruošiame garnyrą: morkas nuskutame ir išilgai supjaustome į keturias dalis. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 min., tuomet išgriebiame, nusausiname ir paliekame, kol visiškai atvės.

Česnaką susmulkiname ir sumaišome su prieskoniais, actu ir aliejumi. Padažą pilame ant morkų ir atsargiai išmaišome, iki valgymo paliekame pasimarinuoti bent 15 min.

Atrodo viskas paprasta. Ir iš tikrųjų taip yra - tikrai paprasta, bet labai skanu!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai