Marmurinis moliūgų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Moliūgą sutarkuokite ir nusunkite atsiradusias sultis.

Kiaušinius išsukite iki baltumo su cukrumi.

Į kiaušinių masę supilkite aliejų ir vėl gerai išsukite.

Sukrėskite tarkuotus moliūgus ir išmaišykite.

Suberkite sumaišytus miltus su kepimo milteliais.

Tešlą padalinkite į dvi dalis. Į vieną dalį įberkite vanilinio cukraus ir išmaišykite.

Į kitą dalį supilkite ištirpintą šokoladą ir išmaišykite.

Sukrėskite šokoladinę pyrago masę į sviestu išteptą kepimo formą.

Ant viršaus atsargiai supilkite masę su vaniliniu cukrumi. Įsmeikite šaukšto kotą ir zigzagu braukite iki kito galo.

Kepkite 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai