Marmurinis keksas su maskarpone

 (2)
Marmurinis keksas su maskarpone
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.1667 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Supilkite pieną ir aliejų ir išplakite.

Miltus gerai išmaišykite su druska ir kepimo milteliais ir po truputį suberkite į pieno ir kiaušinių plakinį.

Gerai išmaišykite ir atskirkite apie pusę tešlos.

Vieną dalį sumaišykite su kakavos milteliais.

Į kitą dalį įdėkite maskarponės sūrio ir gerai išmaišykite.

Į sviestų išteptą kepimo formą supilkite dalį šviesios tešlos.

Ant jos supilkite dalį tamsios, vėl užpilkite šviesios ir ir vėl tamsios.

Kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iškeptą keksą keksą apiberkite cukraus pudra.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Cukrus
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Pienas
0,5 stiklinė Aliejus
2 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
4 šaukštas Maskarponės sūris
1 šaukštelis Kepimo milteliai
3 šaukštelis Kakavos milteliai
Porcijos: 10
Sudėtingumas :