© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas

Grybus nuvalykite ir kruopščiai perplaukite po tekančiu vandeniu. Sudėkite grybus į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Užvirinkite, pridėkite druskos, supilkite citrinos sultis ir virkite ant silpnos ugnies 10 min.

Pasiruoškite marinatą. Į 100 ml vandens supilkite actą, pridėkite prieskonių. Virkite 3 min. Marinatą šiek tiek atvėsinkite ir perkoškite.

Voveraites išgriebkite ir sudėkite į stiklainius, užpilkite paruoštu marinatu. Užsukite dangtelius ir laikykite šaldytuve.

Paruošimo būdas: Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai