Marinuotos slyvos

© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplautas slyvas nuplikykite verdančiu vandeniu. Išvirkite marinatą ir į jį sudėkite slyvas. Pakaitinkite, kol užvirs, tada atvėsinkite ir slyvas išgriebkite. Sirupą vėl užvirinkite, sudėkite slyvas ir pavirkite 3 min.

Slyvas sudėkite į stiklainius ir užpilkite verdančiu sirupu. Kaitinkite 1 l talpos stiklainius 20 min., 3 l – 30 min. Sandariai uždarykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Slyvos
Marinatui:
400 g Cukrus
70 ml Actas (9 proc.)
600 ml Vanduo
6 vnt. Gvazdikėliai
Sudėtingumas :