Marinuotos morkos su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 minutes, išgriebkite ir kiek atvėsusias supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite actą, vandenį, sudėkite prieskonius: gvazdikėlius, cinamoną, lauro lapus, druską ir užvirkite.

Suberkite morkas ir virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Morkas išgriebkite ir sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite marinato ir sandariai uždarykite. Apverskite stiklainius ir taip laikykite kol atvės.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Marinuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai