Marinuotos lašišos užkandis Ceviche
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.

Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.

Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei kepintas moliūgų sėklas.

Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad pasimarinuotų.

Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai